Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Επιστημονικό πεδίο" : Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου:
Ή πληκτρολογήστε ένα έτος:
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2021Επίδραση των λιπαρών οξέων της τροφής στο κεντρικό νευρικό σύστημα, στην ανάπτυξη και στη σύσταση του σώματος του Ευρωπαϊκού λαβρακιού Dicentrarchus labrax L.Τσοπελάκος, Αριστείδης Γ.
2021Μελέτη των χαρακτηριστικών ποιότητας των παραγόμενων σφάγιων και του βόειου κρέατος στην ΕλλάδαΝικολάου, Κωστούλα Κ.
2021Μέθοδοι εκτροφής, παραγωγικά χαρακτηριστικά και δείκτες ευζωίας στη σαλιγκαροτροφίαΑποστόλου, Κωνσταντίνος Α.
2021Feeding by-product feedstuffs affected milk fatty acid profile and the expression of lipogenic genes in ruminantsΝεοφύτου, Μαρίνα Χ.
2021Η επίδραση της ενσωμάτωσης σησάμου στα σιτηρέσια αιγών, στην ποιότητα του γάλακτος, στην οξειδωτική κατάσταση, στους μικροοργανισμούς της μεγάλης κοιλίας και στην έμφυτη ανοσίαΜητσιοπούλου, Χριστίνα Δ. 
2020Βιολογία ανάπτυξης εκτρεφόμενων πλατυψάρωνΚάβουρας, Μενέλαος Δ.
2020Genome-wide association analysis and gene network analysis for (re)production traits in commercial broilersΤαρσάνη, Ειρήνη Κ.
2019Διερεύνηση της διαιτητικής προσθήκης προβιοτικών η οξινιστών επί σημαντικών βιοδεικτών του εντερικού οικοσυστήματος κρεοπαραγωγών ορνιθίωνΠαλαμίδη, Ίριδα Ν.
2019Διερεύνηση κόστους διατροφής μηρυκαστικών ζώων από ιδιοπαραγόμενες ή/και αγοραζόμενες ζωοτροφές ανάλογα με το παραγωγικό σύστημαΣιαφάκας, Σταύρος Χ.
2019Επίδραση της διατροφής με την προσθήκη φυτογενών συστατικών στο αποτύπωμα φυσιολογικών δεικτών της εντερικής οικολογίας παχυνόμενων ορνιθίωνΠαρασκευάς, Βασίλειος Β.
2018Διερεύνηση φαινοτύπων μικροβιακής αντοχής νωπού γάλακτος από πρόβατα πριν και μετά από θεραπεία με αντιμικροβιακούς παράγοντεςΦώτου, Κωνσταντίνα Γ.
2018Αλληλεπιδράσεις στη γεωργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης: σχέσεις τιμών στις αγορές κρέατος χοιρινών και πουλερικώνΤρέμμα, Ουρανία Α.
2018Μελέτη φυσιογνωμίας ζωοτεχνικής διαχείρισης αγελαδοτροφικών εκμεταλλεύσεων κρεοπαραγωγικής κατεύθυνσης στην Περιφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΓουρδουβέλης, Δημήτριος Ι.
2018Διερεύνηση της περιοδικότητας της αποβολής του mycobacterium avium subspecies paratuberculosis σε πρόβατα με φυσική έκθεση στην παραφυματίωσηΜαταράγκα, Αντωνία Χ.
2018Οι επιδράσεις της εποχικής διακύμανσης σε συνδυασμό με τις διαταραχές υγείας στις αναπαραγωγικές παραμέτρους των εκτρεφόμενων χοίρωνΣκούπα, Ελένη-Παταπία Ι.
2017Συμπεριφορά βόσκησης αιγών, θρεπτική αξία βοσκήσιμης ύλης και ποιότητα γάλακτοςΜανουσίδης, Θεόδωρος Γ.
2017Πεπτικότητα ενέργειας διαθεσιμότητα θρεπτικών ουσιών και αξιοποίηση αλεύρου σπόρων ελαιοκράμβης σε σιτηρέσια χοίρωνΚαργόπουλος, Αναστάσιος Β.
2017Επίδραση αβιοτικών παραγόντων στην διακύμανση της χημικής σύνθεσης των κυρίαρχων φυτών ενός υποαλπικού οικοσυστήματος προστατευόμενης περιοχής, στα διάφορα στάδια ανάπτυξης τους και συσχέτιση αυτών με παραγόμενα τρόφιμαΚουτσούκης, Χαράλαμπος Α.
2016Μελέτη των μικροαρθροπόδων σίτου και ορύζης κατά την καλλιέργεια έως την αποθήκευση, στην ΕλλάδαΧιντζόγλου, Γεώργιος Ι.
2015Investigation of the effect of cadmium, selenium and zinc supplementation in broiler feed on productive and biochemical parametersAl-Waeli, Ali