Βιοχημικός χαρακτηρισμός βακτηριοσινών παραγόμενων από οξυγαλακτικά βακτήρια και μελέτη της εφαρμογής τους για τη βιοσυντήρηση του νωπού κρέατος και των προϊόντων του

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/21632
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/21632
ND
21632
Συγγραφέας
Ματαράγκας, Μάριος του Ανδρέας
Ημερομηνία
2003
Ίδρυμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου και Υγιεινής Τροφίμων και Ποτών
Εξεταστική επιτροπή
Μεταξόπουλος Ιωάννης
Τσακαλίδου Ευθυμία
Γαλιώτου Μαρία
Αθανασόπουλος Παναγιώτης
Νυχάς Γεώργιος
Κωμαΐτης Μιχαήλ
Κοτζεκίδου Παρθένα
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και ΚτηνιατρικήΆλλες Γεωπονικές Επιστήμες
Επιστήμες Μηχανικού και ΤεχνολογίαΆλλες Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίες
Λέξεις-κλειδιά
Βακτηριοσίνες; Οξυγαλακτικά βακτήρια; Υγιεινή και ασφάλεια προϊόντων κρέατος; Προϊόντα με βάση το κρέας
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
365 σ., εικ.
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)