Παραγωγή αλλαντικών ωρίμανσης με προβιοτικά, πρεβιοτικά και ελαιόλαδο
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/40884
ND
40884
Εναλλακτικός τίτλος
Production of fermented sausages with olive oil, probiotics and prebiotics
Συγγραφέας
Μάγρα, Ταξιαρχούλα Ιωάννης
Ημερομηνία
2015
Ίδρυμα
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής. Τομέας Υγιεινής και Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωικής Προελεύσεως. Εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης
Εξεταστική επιτροπή
Αμβροσιάδης Ιωάννης
Σούλτος Νικόλαος
Δόβας Χρισόστομος
Κιοσέογλου Βασίλειος
Φλετούρης Δημήτριος
Κατσανίδης Ευγένιος
Οικονόμου Ευάγγελος
Επιστημονικό πεδίο
Ιατρική & Επιστήμες Υγείας
Επιστήμες Υγείας
Γεωργικές Επιστήμες
Επιστήμες Ζωικής Παραγωγής
Λέξεις-κλειδιά
Αλλαντικά ωρίμανσης; Ελαιόλαδο; Προβιοτικά; Πρεβιοτικό
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
xxii, 188 σ., εικ., πιν., σχημ., γραφ.