Μικροβιακή αλλοίωση των ιχθυηρών και πρόβλεψη της διάρκειας ζωής

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/12695
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/12695
ND
12695
Εναλλακτικός τίτλος
Microbial spoilage of fish and shelf life prediction
Συγγραφέας
Κουτσουμανής, Κωνσταντίνος του Παναγιώτης
Ημερομηνία
2000
Ίδρυμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων
Εξεταστική επιτροπή
Νύχας Γεώργιος
Καλαντζόπουλος Γεώργιος
Μπιλιαδέρης Κωνσταντίνος
Γιαννιώτης Σταύρος
Μεταξόπουλος Ιωάννης
Ταούκης Πέτρος
Στόφορος Νικόλαος
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και ΚτηνιατρικήΓεωπονική Βιοτεχνολογία
Λέξεις-κλειδιά
Ιχθυηρά; Μικροβιακή ανάλυση; Προρρητική μικροβιολογία; Ψάρια
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
217 σελ., εικ.
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)