Επίδραση βιοπροστατευτικών καλλιεργειών στη συντήρηση του νωπού κρέταος

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/15280
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/15280
ND
15280
Εναλλακτικός τίτλος
The influence of bio-protective cultures on the preservation of fresh meat
Συγγραφέας
Κατίκου, Παναγιώτα του Γεώργιος
Ημερομηνία
2006
Ίδρυμα
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Κτηνιατρική. Τομέας Υγιεινής και Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωϊκής Προελεύσεως. Εργαστήριο Τεχνολογίας Προϊόντων Ζωϊκής Προελεύσεως
Εξεταστική επιτροπή
Αμβροσιάδης Ιωάννης
Λέκκας Στέφανος
Κοϊδης Παύλος
Μπλούκας Ιωάννης
Φλετούρης Δημήτριος
Παπαβέργου Αικατερίνη
Αμπράχιμ Αμίν
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Κτηνιατρική
Λέξεις-κλειδιά
Προστατευτικές καλλιέργειες; Βόειο κρέας; Πέστροφες
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
219 σ., εικ.
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)