Ημερομηνία | Τίτλος | Συγγραφέας | Κείμενο Διατριβής |
2022 | Σχέσεις στοιχείων ανάπτυξης και παραγωγής καλλιέργειας σόγιας στην Κεντρική Ελλάδα, με την υδατική καταπόνηση που προκαλείται στα φυτά λόγω ελλειμματικής άρδευσης | Βαμβακούλας, Χρήστος Θ. | |
2022 | Διερεύνηση της βιωσιμότητας του αγροτικού παραγωγικού συστήματος της Κύπρου: μελέτη περίπτωσης η ευρύτερη αγροτική περιοχή Λάρνακας και Αμμοχώστου | Στυλιανού, Ανδρέας Σ. | |
2022 | Development of an integrated methodology for complete and documented traceability and quality control of processed foods and its role in risk assessment for Public Health | Δημητρακοπούλου-Γερασίμου, Μαρία-Ελένη Η. | |
2022 | Κοινωνικοοικονομική διερεύνηση παραγόντων υιοθέτησης καινοτόμου γαλακτοκομικού προϊόντος του αγροδιατροφικού κλάδου | Τσιμήτρη, Παρασκευή Α. | |
2022 | Mapping Greek “quality cheeses”, compliance to labelling legislation and nutritional profile in relation to Greek population’s diet | Κατσούρη, Ευαγγελία Α. | |
2022 | Factors affecting Selenium geochemistry, mobility and bioavailability in Greek soils | Ζαφειρίου, Ιωάννης Κ. | |
2022 | Oryzaephilus surinamensis (L.) (Coleoptera: Silvanidae): μελέτη βιολογικών παραμέτρων και του ανταγωνισμού του με άλλα πρωτεύοντα και δευτερεύοντα είδη εντόμων των αποθηκευμένων γεωργικών προϊόντων και τροφίμων | Νίκα, Εριφίλη Π. | |
2022 | Identification and control of Alicyclobacillus acidoterrestris in fruit juices by Ultra High Pressure processing | Σουρρή, Πάτρα-Πέγκυ Ι. | |
2022 | Μελέτη της βιολογίας και της καταπολέμησης του Tribolium castaneum (Herbst) (Coleoptera: Tenebrionidae) μέσω δημογραφικής προσέγγισης | Σκούρτη, Άννα-Νικολέττα Γ. | |
2022 | Διερεύνηση των γνώσεων και απόψεων των Ελλήνων αγροτών για τις Νέες Τεχνολογίες των γεωργικών μηχανημάτων και η συμβολή της εκπαίδευσής τους στην αειφορική διαχείριση του φυσικού περιβάλλοντος | Ράπτης, Ιωάννης Κ. | |
2022 | Genotypic, physiological and technological attributes of lactic acid bacteria and yeasts isolated from spontaneously fermented greek wheat sourdoughs | Συρόκου, Μαρία Κ. | |
2022 | Επίδραση της έντασης της βόσκησης στα λειτουργικά χαρακτηριστικά των φυτικών ειδών του υπορόφου σε βοσκόμενα δρυοδάση | Λεμπέση, Αιμιλία Γ. | |
2022 | Διερεύνηση των κοινωνικοοικονομικών επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στις αγροτικές περιοχές | Γεωργιλάς, Ιωάννης Γ. | |
2022 | Η συνεισφορά των Αγροτικών Συνεταιρισμών στην οικονομική ανάπτυξη: εμπειρική διερεύνηση | Σέμου, Βασιλική Α. | |
2022 | Πληθυσμιακή δομή, κατανομή και αφθονία ειδών: ζωνοδέλφινο Stenella coeculeoalba, κοινό δελφίνι Delphinus delphis και φυσητήρας Physeter macrocephalus σε περιοχές της Μεσογείου | Καραμήτρος, Γρηγόριος Ε. | |
2022 | Ποιοτικά χαρακτηριστικά και αυθεντικότητα του κρέατος των εκτρεφόμενων σαλιγκαριών και μέθοδοι βελτίωσής τους | Κουγιαγκά, Ευκαρπία Χ. | |
2021 | Ecophysiology of Salmonella stress response | Γαβριήλ, Αλκμήνη Κ. | |
2021 | Αξιολόγηση προγραμμάτων μη τυπικής περιβαλλοντικής εκπαίδευσης: μελέτη περίπτωσης πολυλειτουργικού αγροκτήματος | Δαλαμπίρα, Ευρώπη-Σοφία Ι. | |
2021 | Η επίδραση της αστικής και περιαστικής γεωργίας στην οικονομία και τη βιωσιμότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας | Γκάτσικος, Αλέξανδρος Α. | |
2021 | Συστήματα Οργάνωσης Επιχειρησιακών Πόρων (ERP): εφαρμογή σε επιχειρήσεις επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων | Κουριάτη, Ασημίνα Κ. | |