Ημερομηνία | Τίτλος | Συγγραφέας | Κείμενο Διατριβής |
2006 | Η ανταπόκριση των καταναλωτών στα μέτρα περιορισμού του καπνίσματος | Ράπτου, Ελένη Μ. | ![](images/text_button.gif) |
2015 | Η αντιλαμβανόμενη επίδραση της διαφήμισης στη συμπεριφορά των καταναλωτών φρέσκου γάλακτος | Παπαϊωάννου, Ιωάννης Α. | ![](images/text_button.gif) |
1987 | Η ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΓΕΦΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ | Δούκας, Κοσμάς Γ. | ![](images/text_button.gif) |
2007 | Η αντοχή των εγχώριων ποικιλιών φασολιάς στην ανθράκωση (Colletotrichum lindemuthianum) και η επίδραση βακτηρίων της ριζόσφαιρας στην ασθένεια | Μπάρδας, Γεώργιος Α. | ![](images/text_button.gif) |
2011 | Η αξιολόγηση της χρήσης βιοδεικτών στην αναγνωρισιμότητα των ζωικών προϊόντων: η χρήση των τερπενίων στο γάλα και τα προϊόντα του | Πουλοπούλου, Ιωάννα Π. | ![](images/text_button.gif) |
1994 | Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΕΤΥΛΕΝΟΤΡΟΦΩΝ ΒΑΚΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΥΣΙΝΗΣ | Κυριακού, Αδαμαντίνη Α. | ![](images/text_button.gif) |
2017 | Η αξιοποίηση των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνιών από τους Έλληνες αγρότες και η διερεύνηση του αντίστοιχου ψηφιακού χάσματος | Μπότσιου, Μαρία Γ. | ![](images/text_button.gif) |
1991 | Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΑΝ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗ ΒΕΡΤΙΤΣΙΛΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΜΒΑΚΟΣ (GOSSYPIUM HIRSUTUM L.) | Κλιάφας, Σωτήριος | ![](images/text_button.gif) |
2022 | Η αποτελεσματικότητα και τα χαρακτηριστικά των επιχειρήσεων αγροτικού τουρισμού: η περίπτωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας | Δημητριάδου, Ελένη Μ. | |
1986 | Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ (ZEA MAYS L.) ΟΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ | Onenanyoli, Andrew | ![](images/text_button.gif) |
2012 | Η αρχιτεκτονική τοπίου στο μεσογειακό περιβάλλον και η συμβολή της στην αειφόρο ανάπτυξη: μεθοδολογία προγραμματισμού με αρχές οικολογίας τοπίου, εφαρμογή σε περιαστικό τοπίο της ανατολικής Θεσσαλονίκης | Αθανασιάδου, Ελένη Α. | ![](images/text_button.gif) |
2011 | Η βιολογία του αγριοκούνελου (Oryctolagus cuniculus L.) στο νησί της Λήμνου | Κοντσιώτης, Βασίλειος Ι. | ![](images/text_button.gif) |
1994 | Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΟΤΟΥ ΝΕΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ | Τράκα-Μαυρωνά, Αικατερίνη Α. | ![](images/text_button.gif) |
1968 | Η γενετική μελέτη δύο γόνων εστερασών του ακμαίου του δάκου της ελαίας και η χρήσις τούτων δια την εύρεσιν των γόνιμων συζεύξεων των θηλέων ατόμων εν τη φύσει | Ζούρος, Ελευθέριος Γ. | ![](images/text_button.gif) |
1994 | Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ALBINARIA ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ | Αγιουτάντη, Άννα | ![](images/text_button.gif) |
1958 | Η γεωργοοικονομική εξέλιξις του νομού Φλωρίνης εφαρμογή νεώτερων γεωργοοικονομικών μεθόδων ερεύνης | Αδαμόπουλος, Αντώνης | ![](images/text_button.gif) |
1976 | Η διαδοχή της βλαστήσεως μετά δασικάς πυρκαϊάς χαλεπίου πεύκης και τινων πλατύφυλλων | Σαρλής, Γεώργιος | ![](images/text_button.gif) |
1990 | Η ΔΙΑΠΛΑΚΟΥΝΤΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΕΝΩΣΕΩΝ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΠΥΡΟΦΩΣΦΑΤΑΣΗ | Τσαφάρης, Φοίβος Κ. | ![](images/text_button.gif) |
2000 | Η διάρκεια της προαναισθητικής νηστείας και η σύσταση της τροφής ως παράγοντες που επηρεάζουν τη συχνότητα γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης κατά τη διάρκεια της γενικής αναισθησίας στο σκύλο | Σάββας, Ιωάννης Π. | ![](images/text_button.gif) |
2016 | Η διασφάλιση της αυθεντικότητας ως μέσο προώθησης προϊόντων διατροφής: η περίπτωση του ελαιολάδου | Χούσου, Χαρούλα Ε. | ![](images/text_button.gif) |