Μελέτη παραγωγής μικροβιακών τοξινών σε θαλασσινά τρόφιμα

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/24141
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/24141
ND
24141
Εναλλακτικός τίτλος
Study on the production of microbial toxins in seafood
Συγγραφέας
Οικονόμου, Ευάγγελος του Κωνσταντίνος
Ημερομηνία
2006
Ίδρυμα
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Ιατρικής. Τμήμα Ιατρικής. Τομέας Λειτουργικός - Κλινικοεργαστηριακός. Εργαστήριο Μικροβιολογίας
Εξεταστική επιτροπή
Ευαγγέλου Άγγελος
Μαυρίδης Ανέστης
Σεφεριάδης Κωνσταντίνος
Μάλαμας Μιχαήλ
Χαραλαμπόπουλος Κωνσταντίνος
Λεβειδιώτου-Στεφάνου Σταματίνα
Παπαδοπούλου Χρυσάνθη
Επιστημονικό πεδίο
Ιατρική και Επιστήμες ΥγείαςΒασική Ιατρική
Λέξεις-κλειδιά
Ισταμίνη; Αποκαρβοξυλάσες της ιστιδίνης; Συντήρηση; Ψάρια; Θρεπτικά υποστρώματα; Διαρροϊκή δηλητηρίαση; Μύδια
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
200 σ., εικ.
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)