Πρόρρηση διατηρησιμότητας τροφίμων με μειωμένη διαθεσιμότητα νερού - εφαρμογή σε κατεψυγμένα λαχανικά

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/16818
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/16818
ND
16818
Εναλλακτικός τίτλος
Shelflife prediction of foods with reduced water availability - application in frozen vegetables
Συγγραφέας
Γιαννακούρου, Μαρία του Χρήστος
Ημερομηνία
2003
Ίδρυμα
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Εξεταστική επιτροπή
Ταούκης Πέτρος
Τζιά Κωνσταντίνα
Ωραιοπούλου Βασιλική
Μακρής Β
Κολίσης Φραγκίσκος
Μαρούλης Ζαχαρίας
Στοφόρος Νικόλαος
Επιστημονικό πεδίο
Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία
Επιστήμη Χημικού Μηχανικού
Λέξεις-κλειδιά
Κατεψυγμένα λαχανικά; Διατηρησιμότητα; Ποιότητα; Χρονοθερμοκρασιακοί δείκτες; Κινητική μελέτη; Διαχείριση αλυσίδας διακίνησης; Ωσμωτική αφυδάτωση; Υαλώδης μετάπτωση; Εναλλακτικά ωσμωτικά μέσα
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
329 σ., εικ.
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)