Πρόρρηση διατηρησιμότητας τροφίμων με μειωμένη διαθεσιμότητα νερού - εφαρμογή σε κατεψυγμένα λαχανικά

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/16818
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/16818
ND
16818
Εναλλακτικός τίτλος
Shelflife prediction of foods with reduced water availability - application in frozen vegetables
Συγγραφέας
Γιαννακούρου, Μαρία (Πατρώνυμο: Χρήστος)
Ημερομηνία
2003
Ίδρυμα
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Εξεταστική επιτροπή
Ταούκης Πέτρος
Τζιά Κωνσταντίνα
Ωραιοπούλου Βασιλική
Μακρής Β
Κολίσης Φραγκίσκος
Μαρούλης Ζαχαρίας
Στοφόρος Νικόλαος
Επιστημονικό πεδίο
Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία
Επιστήμη Χημικού Μηχανικού
Λέξεις-κλειδιά
Κατεψυγμένα λαχανικά; Διατηρησιμότητα; Ποιότητα; Χρονοθερμοκρασιακοί δείκτες; Κινητική μελέτη; Διαχείριση αλυσίδας διακίνησης; Ωσμωτική αφυδάτωση; Υαλώδης μετάπτωση; Εναλλακτικά ωσμωτικά μέσα
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
329 σ., εικ.
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στους συνδεδεμένους στο σύστημα χρήστες οι οποίοι έχουν αλληλεπιδράσει με τη διδακτορική διατριβή. Ως επί το πλείστον, αφορά τις μεταφορτώσεις.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)