Κινητική μελέτη των διατροφικών και ποιοτικών παραμέτρων χυμών επεξεργασμένων με υπερυψηλή πίεση

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/16803
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/16803
ND
16803
Εναλλακτικός τίτλος
Kinetic studies of nutritional and guality parameters of high pressure processed juices
Συγγραφέας
Πολύδερα, Αγγελική του Κωνσταντίνος
Ημερομηνία
2003
Ίδρυμα
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Εξεταστική επιτροπή
Ταούκης Πέτρος
Ωραιοπούλου Βασιλική
Στοφόρος Νικόλαος
Κολίσης Φραγκίσκος
Μαρούλης Ζαχαρίας
Νυχάς Γεώργιος
Τζια Κωνσταντίνα
Επιστημονικό πεδίο
Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία
Επιστήμη Χημικού Μηχανικού
Λέξεις-κλειδιά
Πορτοκαλόχυμος; Υπερυψηλή υδροστατική πίεση; Θερμική παστερίωση; Συντήρηση; Ασκορβικό οξύ; Αντιοξειδωτική δραστικότητα; Πηκτινομεθυλεστεράση
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
262 σ., εικ.
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)