Κατευθυνόμενη ζύμωση του γλεύκους για οινοποίηση με λυοφιλιωμένα ακινητοποιημένα και μη κύτταρα ως αρχική καλλιέργεια (statter culture)

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/12526
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/12526
ND
12526
Εναλλακτικός τίτλος
Directive fermentation of must for wine making with freeze-dried immobilized and not cells as starter culture
Συγγραφέας
Οικονομοπούλου, Ματίνα του Ι.
Ημερομηνία
2001
Ίδρυμα
Πανεπιστήμιο Πατρών. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Εξεταστική επιτροπή
Κουτίνας Αθανάσιος
Κανελλάκη Μαρία
Σουπιώνη Μαγδαληνή
Κοντομηνάς Μιχάλης
Κωμαϊτης Μιχάλης
Χριστόπουλος Θεόδωρος
Σουλής Θεοδόσιος
Επιστημονικό πεδίο
Φυσικές ΕπιστήμεςΧημεία
Λέξεις-κλειδιά
Κρασί; Πτητικά παραπροϊόντα; Οινοποίηση; Λυοφυλίωση; Κατευθυνόμενη ζύμωση; Αρχική καλλιέργεια
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
217 σελ., εικ.
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)