Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Επιστημονικό πεδίο" : Γεωπονική Βιοτεχνολογία
Πηγαίνετε στο:
0-9  |   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z   |   Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
ή εισάγετε λίγα αρχικά γράμματα: 
 
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2022Διερεύνηση χρήσης νέων θρεπτικών υποστρωμάτων και χρωστικών στον τομέα της μικροβιολογίας τροφίμωνΓεροκόμου, Βάια Χ.
2001Δομή και ρύθμιση γονιδίων των νοντουλινών στα φυμάτια του Lotus japonicusΦλεμετάκης, Εμμανουήλ Χ.
2011Δομικός και λειτουργικός χαρακτηρισμός ισοενζύμων της οικογένειας των τρανσφερασών της γλουταθειόνηςΣκοπελίτου, Καθολική Ε.
2000Δυνατότητα χρησιμοποίησης τύρφης για παρασκευή οργανικών λιπασμάτωνΚορρές, Κωνσταντίνος Ν.
2013Εκτίμηση της αλλοίωσης του κρέατος με σύγχρονες μεθόδουςΠαπαδοπούλου, Όλγα Σ.
2014Εκτίμηση της επίπτωσης των λοιμώξεων από εντεροαιμορραγική Escherichia coli Ο157: Η7 στον ανθρώπινο πληθυσμό της Ελλάδας: συσχέτιση της συχνότητας αυτής με τον επιπολασμό του παθογόνου μικροοργανισμού στο ζωικό πληθυσμό, καθώς και σε ζωικά και φυτικά προϊόνταΠινακά, Ουρανία Γ.
1984Έλεγχος αξιοπιστίας αριθμητικών μεθόδων προσδιορισμού φυλογενετικών δέντρωνΣούρδης, Ι.
2022Ενζυμική μηχανική και ανάπτυξη βιοτεχνολογικών εφαρμογών σε διαγνωστικά και θεραπευτικά ένζυμαΙωάννου, Ελισάβετ Π. 
2022Επιδράσεις βελτίωσης στη γενετική παραλλακτικότητα παραδοσιακών ποικιλιών και γενοτύπου στο μικροβίωμα ριζόσφαιρας στη φακήΓλερίδου, Ανθούλα Μ.
2009Επίδραση διαφόρων παραγόντων στη υάλωση, βλαστογένεση και ριζοβολία της ελιάς (Olea europaea L.) in vitroΑντωνοπούλου, Χρυσοβαλάντου Π.
2023Επίδραση εδώδιμων μεμβρανών στη συντήρηση νωπών και επεξεργασμένων τροφίμωνΜπάρη, Αναστασία Γ.
2008Επίδραση πεπτιδίων γάλακτος στην απορρόφηση σιδήρουΑργύρη, Κωνσταντίνα Δ.
2000Επίδραση της διαπερατότητας πλαστικών μεμβρανών και της σύνθεσης της τροποποιημένης ατμόσφαιρας στο οικοσύστημα του κρέατοςΤσιγαρίδα, Ειρήνη Θ.
2018Επίδραση της συνδυαστικής χρήσης οζονισμού και φυσικών αντιμικροβιακών παραμέτρων (χιτοζάνης και αιθέριων ελαίων) στην αύξηση του χρόνου ζωής νωπού κοτόπουλου συσκευασμένου σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα, υπό κενό και αέρα και συντηρούμενο υπό ψύξηΓκέρτζου, Ιωάννα Ν.
2010Επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) στην οικοφυσιολογική συμπεριφορά ποικιλιών αμπέλου υπό υδατική καταπόνησηΔούπης, Γεώργιος Χ.
2011Επίδραση του οξειδωτικού στρες στην παραγωγή κατοτενίων από το μύκητα Blakeslea Trispora σε ζύμωση βυθούΝάνου, Κωνσταντίνα Α.
1999Επιπτώσεις των υγρών αποβλήτων των ελαιοτριβείων στη δυναμική και τις δράσεις των μικροβιακών πληθυσμών εμπλουτισμού στο έδαφοςΧατζηπαυλίδης, Ιορδάνης
2008Ετερογένεια σε στελέχη ζυμών saccharomyces cerevisiae ως προς τα γενοτυπικά, βιοχημικά, φυσιολογικά και τεχνολογικά τους χαρακτηριστικάΝικολάου, Ευστράτιος Ν.
2011Εφαρμογή αισθητήρων βιοηλεκτρικής αναγνώρισης (BERA) νεότερης γενιάς στην ιολογίαΠερδικάρης, Αντώνιος Κ.
2011Εφαρμογή βιοτεχνολογικών μεθόδων στο φυτό ιξός (viscum album L.) για την παραγωγή αντικαρκινικών ουσιώνΜπαρμπεράκη, Μαρία Γ.