Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Επιστημονικό πεδίο" : Chemical Sciences
Πηγαίνετε στο:
0-9  |   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z   |   Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
ή εισάγετε λίγα αρχικά γράμματα: 
 
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2016Παραγωγή β-γλυκανών από ζυμομύκητες υποπροϊόντων οινοποιίαςΒαρελάς, Βασίλειος Π.
1992ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΔΟΜΗΣ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΩΝ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΩΝΝιαουνάκης, Μιχαήλ
1997ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑΣ ΜΕ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΕ ΑΠΟΛΙΓΝΙΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΙΝΟΥΧΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΛΟΥΤΕΝΗΜπάρδη, Ευστρατία
2002Παραγωγή κρασιού με ακινητοποιημένα κύτταρα σε φρούταΚουρκούτας, Ιωάννης Χ.
2023Παραγωγή νανοσωλήνων και σύνθετων πολυμερών με εφαρμογή στα τρόφιμαΠανίτσα, Αθανασία Γ.
2022Παραγωγή νανοσωματιδίων αγώγιμων υλικών με ηλεκτρική εκκένωση και ανάπτυξη εκτυπωμένων ηλεκτροχημικών αισθητήρων για χημική ανάλυσηΤραχιώτη, Μαρία Γ.
1996ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΞΑΝΘΑΝΗΣ ΑΠΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΒΑΚΤΗΡΙΟΥ XANTHOMONAS CAMPESTRIS: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΙΣΟΜΕΡΑΣΗΣ ΤΗΣ 6 - ΦΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΜΑΝΝΟΖΗΣΠαπουτσοπούλου, Σταματία
2018Παραγωγή οργανικών οξέων από κυτταρινούχο βιομάζα με τη χρήση κίσσηρης ως προωθητήΔήμα, Αγάπη Λ.
2016Παραγωγή οργανικών οξέων από λιγνοκυτταρινούχα συστατικά με τη χρήση γ-αλούμινας ως προωθητήΤσαφρακίδου, Παναγιώτα Γ.
2017Παραγωγή οργανικών οξέων από τυρόγαλο παρουσία κίσσηρης και γ-αλουμίνας ως προωθητέςΜπούρα, Κωνσταντίνα Α.
2009Παραγωγή προβιοτικών γαλακτοκομικών προϊόντων με χρήση λυοφιλιωμένων και μη ακινητοποιημένων κυττάρων Lactobacillus caseiΜποσνέα, Λουλούδα Α.
2007Παραγωγή προϊόντων αλκοολικής ζύμωσης με χρήση ακινητοποιημένων ζυμομυκήτωνΔριχούτης, Παναγιώτης
2019Παραγωγή τερπενοειδών από φωτοσυνθετικούς μικροοργανισμούςΒαλσαμή, Ελευθερία-Αγγελική Ν.
2015Παραγωγή τσιμέντων μπελιτικού τύπου με παράλληλη αξιοποίηση βιομηχανικών παραπροϊόντωνΚουμπούρη, Δήμητρα Γ.
2013Παραγωγή υδρογόνου μέσω φωτοηλεκτροχημικών-φωτοσυνθετικών διεργασιώνΧατζητάκης, Αθανάσιος Ε.
2018Παραγωγή, χαρακτηρισμός και ρεολογικές ιδιότητες του πολυσακχαρίτη κεφιράνηΕξαρχόπουλος, Στυλιανός Κ.
2019Παραγωγή χημικών ενώσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας μέσω προηγμένων καταλυτικών χημικών διεργασιών μετατροπής βιομάζαςΜαριανού, Ασημίνα Α.
1988ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΚΥΚΛΙΚΟΥΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣΒύρας, Λοΐζος
2009Παραλαβή και μελέτη λειτουργικών ιδιοτήτων πρωτεϊνικών υπερσυμπυκνωμάτων ρεβιθιού (Cicer arietinum L.)Παπαλάμπρου, Ευδοξία Μ.
2011Παραλαβή φυσικών γαλακτωμάτων  από φύτρο αραβοσίτου: μελέτη φυσικοχημικών ιδιοτήτων και αξιοποίησή τους σε συστήματα τροφίμωνΝικηφορίδης, Κωνσταντίνος Β.