Παραλαβή και μελέτη λειτουργικών ιδιοτήτων πρωτεϊνικών υπερσυμπυκνωμάτων ρεβιθιού (Cicer arietinum L.)
Περίληψη σε άλλη γλώσσα
Different wet processing methods, combining alkaline or acidic protein extraction with isoelectric precipitation or ultrafiltration, were employed to obtain a number of protein isolates from a defatted chickpea seed (var. “Thiva”) flour. Depending on the isolation method applied, the resulting protein isolates were enriched either in protein constituents belonging to the chickpea seed globulin (TpI, TUFG) or to the albumin fraction (TUFA) or contained a mixture of proteins belonging to both fractions (TUF). The differences in protein composition between the isolates, as well as the impact of the extraction conditions, were reflected in their protein solubility, surface hydrophobicity, sulphydryl group content and thermal properties. The interfacial activity and film-forming ability of the isolate protein constituents were evaluated, indicating that, in general, the composition of the isolates in terms of globulins or albumins influenced to an appreciable extent their surface properties ...
περισσότερα
Κατεβάστε τη διατριβή σε μορφή PDF (1.79 MB)
(Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μετά από δωρεάν εγγραφή)
|
Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.
|
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στους συνδεδεμένους στο σύστημα χρήστες οι οποίοι έχουν αλληλεπιδράσει με τη διδακτορική διατριβή. Ως επί το πλείστον, αφορά τις μεταφορτώσεις.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.