Απομόνωση λιποειδών τροφίμων με βιολογική δραστικότητα ως προς τον PAF και μελέτη της δομής του

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/20811
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/20811
ND
20811
Εναλλακτικός τίτλος
Isolation of food lipids with biological activity against PAF and study of his structure
Συγγραφέας
Σεμιδαλάς, Χάρης του Ε.
Ημερομηνία
2003
Ίδρυμα
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Εξεταστική επιτροπή
Δημόπουλος Κωνσταντίνος
Κουππάρης Μιχαήλ
Μαυρίδης Αριστείδης
Βύρας Κυριάκος
Καλογεράκος Θεόδωρος
Γαλανοπούλου Κωνσταντίνος
Μαυρή Μαίρη
Επιστημονικό πεδίο
Φυσικές ΕπιστήμεςΧημεία
Λέξεις-κλειδιά
Παράγοντες ενεργοποίησης αιμοπεταλίων; Φασματοσκοπία Raman; Φωσφολιποειδή; Ελαιόλαδο; Μεσογειακή διατροφή; Αθηρωμάτωση; Μέλι; Αλλεργίες
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
ix, 217 σ., εικ.
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)