Βιοτεχνολογική αξιοποίηση τυρογάλακτος με τη χρήση της μεικτής καλλιέργειας Kefir: ανάπτυξη της τεχνολογίας σε βιομηχανικής κλίμακας ζυμώσεις

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/14544
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/14544
ND
14544
Εναλλακτικός τίτλος
Biotechnological utilisation of whey using the mixed culture Kefir: development of the technology in industrial scale fermentations
Συγγραφέας
Αθανασιάδης, Ηλίας (Πατρώνυμο: Κυριάκος)
Ημερομηνία
2003
Ίδρυμα
Πανεπιστήμιο Πατρών. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Εξεταστική επιτροπή
Κουτίνας Αθανάσιος
Μπόσκου Δημήτριος
Κανελλάκη Μαρία
Κοντομηνάς Μιχάλης
Κιοσσέογλου Βασίλειος
Μπλέκας Γεώργιος
Παπαγεωργακοπούλου Νικολέττα
Επιστημονικό πεδίο
Φυσικές ΕπιστήμεςΧημεία
Λέξεις-κλειδιά
Ζύμωση; Βιοτεχνολογία; Αιθανόλη; Μονοκυτταρική πρωτεϊνη; Ακινητοποιημένα κύτταρα; Κεφίρ; Αλκοολούχα ποτά; Τυρόγαλα
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
xv, 279 σ., εικ.
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στους συνδεδεμένους στο σύστημα χρήστες οι οποίοι έχουν αλληλεπιδράσει με τη διδακτορική διατριβή. Ως επί το πλείστον, αφορά τις μεταφορτώσεις.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)