Ημερομηνία | Τίτλος | Συγγραφέας | Κείμενο Διατριβής |
2021 | Φυσιογνωμία ζωοτεχνικής και οικονομικής διαχείρισης κρεοπαραγωγού πτηνοτροφίας στην Περιφέρεια Ηπείρου | Χατζηζήσης, Λάμπρος Ι. |  |
2021 | Η συμβολή της Μεσογειακής χλωρίδας στην προστασία των μικρών μηρυκαστικών έναντι των γαστρεντερικών παρασίτων | Σαράτση, Αικατερίνη Α. | |
2021 | Επίδραση των λιπαρών οξέων της τροφής στο κεντρικό νευρικό σύστημα, στην ανάπτυξη και στη σύσταση του σώματος του Ευρωπαϊκού λαβρακιού Dicentrarchus labrax L. | Τσοπελάκος, Αριστείδης Γ. |  |
2021 | Μελέτη των χαρακτηριστικών ποιότητας των παραγόμενων σφάγιων και του βόειου κρέατος στην Ελλάδα | Νικολάου, Κωστούλα Κ. |  |
2020 | Genome-wide association analysis and gene network analysis for (re)production traits in commercial broilers | Ταρσάνη, Ειρήνη Κ. |  |
2019 | Διερεύνηση της διαιτητικής προσθήκης προβιοτικών η οξινιστών επί σημαντικών βιοδεικτών του εντερικού οικοσυστήματος κρεοπαραγωγών ορνιθίων | Παλαμίδη, Ίριδα Ν. |  |
2019 | Διερεύνηση κόστους διατροφής μηρυκαστικών ζώων από ιδιοπαραγόμενες ή/και αγοραζόμενες ζωοτροφές ανάλογα με το παραγωγικό σύστημα | Σιαφάκας, Σταύρος Χ. | |
2019 | Επίδραση της διατροφής με την προσθήκη φυτογενών συστατικών στο αποτύπωμα φυσιολογικών δεικτών της εντερικής οικολογίας παχυνόμενων ορνιθίων | Παρασκευάς, Βασίλειος Β. |  |
2018 | Διερεύνηση φαινοτύπων μικροβιακής αντοχής νωπού γάλακτος από πρόβατα πριν και μετά από θεραπεία με αντιμικροβιακούς παράγοντες | Φώτου, Κωνσταντίνα Γ. |  |
2018 | Αλληλεπιδράσεις στη γεωργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης: σχέσεις τιμών στις αγορές κρέατος χοιρινών και πουλερικών | Τρέμμα, Ουρανία Α. |  |
2018 | Μελέτη φυσιογνωμίας ζωοτεχνικής διαχείρισης αγελαδοτροφικών εκμεταλλεύσεων κρεοπαραγωγικής κατεύθυνσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας | Γουρδουβέλης, Δημήτριος Ι. |  |
2018 | Διερεύνηση της περιοδικότητας της αποβολής του mycobacterium avium subspecies paratuberculosis σε πρόβατα με φυσική έκθεση στην παραφυματίωση | Ματαράγκα, Αντωνία Χ. |  |
2018 | Οι επιδράσεις της εποχικής διακύμανσης σε συνδυασμό με τις διαταραχές υγείας στις αναπαραγωγικές παραμέτρους των εκτρεφόμενων χοίρων | Σκούπα, Ελένη-Παταπία Ι. |  |
2017 | Συμπεριφορά βόσκησης αιγών, θρεπτική αξία βοσκήσιμης ύλης και ποιότητα γάλακτος | Μανουσίδης, Θεόδωρος Γ. |  |
2017 | Πεπτικότητα ενέργειας διαθεσιμότητα θρεπτικών ουσιών και αξιοποίηση αλεύρου σπόρων ελαιοκράμβης σε σιτηρέσια χοίρων | Καργόπουλος, Αναστάσιος Β. |  |
2017 | Επίδραση αβιοτικών παραγόντων στην διακύμανση της χημικής σύνθεσης των κυρίαρχων φυτών ενός υποαλπικού οικοσυστήματος προστατευόμενης περιοχής, στα διάφορα στάδια ανάπτυξης τους και συσχέτιση αυτών με παραγόμενα τρόφιμα | Κουτσούκης, Χαράλαμπος Α. |  |
2016 | Μελέτη των μικροαρθροπόδων σίτου και ορύζης κατά την καλλιέργεια έως την αποθήκευση, στην Ελλάδα | Χιντζόγλου, Γεώργιος Ι. |  |
2015 | Investigation of the effect of cadmium, selenium and zinc supplementation in broiler feed on productive and biochemical parameters | Al-Waeli, Ali |  |
2015 | Παραγωγή αλλαντικών ωρίμασης με προβιοτικά, πρεβιοτικά και ελαιόλαδο | Μάγρα, Ταξιαρχούλα Ι. |  |
2015 | Επιζωοτιολογική μελέτη και πρόληψη των σημαντικότερων βακτηριακών και ιογενών νοσημάτων των εκτρεφόμενων μεσογειακών ιχθυών της Ελλάδας | Μπέλλος, Γεώργιος |  |