Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Επιστημονικό πεδίο" : Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Πηγαίνετε στο:
0-9  |   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z   |   Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
ή εισάγετε λίγα αρχικά γράμματα: 
 
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2023Παράγοντες που επηρεάζουν τη συγκέντρωση του ασβεστίου, μαγνησίου και φωσφόρου στο αίμα κατά τη διάρκεια της ξηράς και γαλακτικής περιόδου και η επίπτωση της συγκέντρωσης τους στις παραγωγικές και αναπαραγωγικές αποδόσεις των προβατίνων της φυλής ΧίουΠελέκη, Χριστίνα Α.
2009Παράγοντες που επηρεάζουν τον in vitro και με φυλλοφόρα μοσχεύματα πολλαπλασιασμό της ξυλοκερατιάςΣτουρνάρας, Βασίλειος Ι.
2001Παράγοντες που επηρεάζουν τον in vitro πολλαπλασιασμό της ελιάς ποικιλίας "κορωνέϊκη"Ρούσσος, Πέτρος Α.
2021Παράγοντες που επηρεάζουν τον πολλαπλασιασμό υποκειμένων πυρηνοκάρπωνΤσαφούρος, Αθανάσιος Ν.
1997ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝΒλάχβεη, Ασπασία Χ.
2010Παράγοντες που καθορίζουν την οργανογένεση in vitro σε τρία υποκείμενα εσπεριδοειδώνΤζατζάνη, Θηρεσία-Τερέζα Ν.
1992ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΤΕΜΑΧΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΕΡΥΘΡΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΕΔΑΦΗ (ALFISOLS)Κωστοπούλου, Σοφία Κ.
2015Παραγωγή αλλαντικών ωρίμασης με προβιοτικά, πρεβιοτικά και ελαιόλαδοΜάγρα, Ταξιαρχούλα Ι.
1999Παραγωγή αντιμικροβιακών ουσιών από στελέχη οξυγαλακτικών καλλιεργειών που απομονώθηκαν από ελληνικά παραδοσιακά προϊόνταΑκτύπης, Αναστάσιος
2020Παραγωγή βιοαερίου από αγροβιομηχανικά απόβλητα κάτω από διαφορετικές συγκεντρώσεις αμμωνίαςΚαλαμάρας, Σωτήριος Δ.
2003Παραγωγή β-καροτένιου από συνθετικό υπόστρωμα με το μύκητα blakeslea trispora σε ζύμωση βυθούΜαντζουρίδου, Φανή Θ.
1998Παραγωγή έμβυων βοοειδών in vitroΒαφειάδης, Δημήτριος
1996Παραγωγή και αξιολόγηση διαπλοειδών φυτών στην πατάταΓραμματικάκη, Γαρυφαλιά
2023Παραγωγή και διαχείριση συσκευασιών φυτοφαρμάκωνΓκαρμπούνης, Γεώργιος Σ. 
2018Παραγωγή και κατανάλωση πλουσίων σε αντιοξειδωτικά υπερτροφών (superfoods): διερεύνηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης στην Ελλάδα των κλάδων παραγωγής Goji berry, μύρτιλλου και αρώνιας, μέσω ενός σύγχρονου συνεταιρισμού νέας γενιάς (ΣΝΓ), κάθετης μορφήςΓαλάτουλας, Ιωάννης Π.
1992ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΕ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΥΡΗΣ ΠΕΥΚΗΣ (PINUS NIGRA ARN)Τσιόντσης, Αλέξανδρος
1989ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΙΤΡΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝΡουκάς, Τριαντάφυλλος Κ.
2007Παραγωγή, κρυστάλλωση και προσδιορισμός του single chain recombinant PvuII περιοριστικού ενζύμουΜεραμβελιωτάκη, Χρυσή Δ.
2020Παραγωγή λειτουργικού ροφήματος χαμηλού αλκοολικού βαθμού μέσω ζύμωσης χυμού ροδιούΚαζάκος, Σταύρος Λ.
2024Παραγωγή μικροβιακών ελαίων, ενδοπολυσακχαριτών και πολυολών κατά την αύξηση ζυμών σε υποστρώματα με βάση την ακάθαρτη γλυκερόλη, υποπροϊόν της διεργασίας παραγωγής καυσίμου τύπου βιοντίζελΦιλιππούση, Ροζανίνα Α.