Αποτελέσματα για 81-90 από 805
Ημερομηνία | Τίτλος | Συγγραφέας | Κείμενο Διατριβής |
2021 | Study of succinic acid production via fermentation using the organic fraction of municipal solid waste and process development using a novel electrochemical bioreactor | Στυλιανού, Ελένη Α. |  |
2021 | Ecophysiology of Salmonella stress response | Γαβριήλ, Αλκμήνη Κ. |  |
2021 | Extracting and assessing plant features spatio-temporally by means of 3D sensing in apple trees | Τσούλιας, Νικόλαος Κ. |  |
2020 | Επίδραση της λίπανσης και της ποικιλίας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά καπνού (Nicotiana tabacum), βιολογικής καλλιέργειας | Ταμπαξή, Ελισάβετ-Ιωάννα Θ. |  |
2020 | In vitro probiotic attributes of lactic acid bacteria and their spoilage potential in meat products | Παυλή, Φωτεινή Γ. |  |
2020 | Genome-wide association analysis and gene network analysis for (re)production traits in commercial broilers | Ταρσάνη, Ειρήνη Κ. |  |
2020 | Whole genome sequencing and characterization of the lactic acid bacteria Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis: physiological, evolutionary and technological implications | Αλεξανδράκη, Σταυρούλα Π. |  |
2020 | Μελέτη των μοριακών και βιοχημικών μηχανισμών μεταβολισμού του άνθρακα στα αζωτοδεσμευτικά φυμάτια των ψυχανθών | Κωμαΐτης, Φώτιος Μ. |  |
2020 | Αξιολόγηση της ποιότητα, ασφάλειας και αυθεντικότητας του κρέατος με ταχείες μεταβολομικές μεθόδους | Παυλίδης, Δημήτριος Ε. |  |
2020 | Effect of the antimicrobial immersion (marination) on the quality and safety of chicken meat | Λύτου, Αναστασία Ε. |  |