Σύνθετη Αναζήτηση






     
Αποτελέσματα/σελίδα  |  Ταξινόμηση ανά Σε σειρά
Αποτελέσματα για 81-90 από 805

ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2021Study of succinic acid production via fermentation using the organic fraction of municipal solid waste and process development using a novel electrochemical bioreactorΣτυλιανού, Ελένη Α.
2021Ecophysiology of Salmonella stress responseΓαβριήλ, Αλκμήνη Κ.
2021Extracting and assessing plant features spatio-temporally by means of 3D sensing in apple treesΤσούλιας, Νικόλαος Κ.
2020Επίδραση της λίπανσης και της ποικιλίας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά καπνού (Nicotiana tabacum), βιολογικής καλλιέργειαςΤαμπαξή, Ελισάβετ-Ιωάννα Θ.
2020In vitro probiotic attributes of lactic acid bacteria and their spoilage potential in meat productsΠαυλή, Φωτεινή Γ.
2020Genome-wide association analysis and gene network analysis for (re)production traits in commercial broilersΤαρσάνη, Ειρήνη Κ.
2020Whole genome sequencing and characterization of the lactic acid bacteria Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis: physiological, evolutionary and technological implicationsΑλεξανδράκη, Σταυρούλα Π.
2020Μελέτη των μοριακών και βιοχημικών μηχανισμών μεταβολισμού του άνθρακα στα αζωτοδεσμευτικά φυμάτια των ψυχανθώνΚωμαΐτης, Φώτιος Μ.
2020Αξιολόγηση της ποιότητα, ασφάλειας και αυθεντικότητας του κρέατος με ταχείες μεταβολομικές μεθόδουςΠαυλίδης, Δημήτριος Ε.
2020Effect of the antimicrobial immersion (marination) on the quality and safety of chicken meatΛύτου, Αναστασία Ε.