Σύνθετη Αναζήτηση






     
Αποτελέσματα/σελίδα  |  Ταξινόμηση ανά Σε σειρά
Αποτελέσματα για 101-110 από 836

ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2021Μελέτη των φυσικοχημικών χαρακτηριστικών λεπτόκοκκων αλεσμάτων δημητριακών: εφαρμογή στην Τεχνολογία Τροφίμων με έμφαση σε προϊόντα διατροφήςΔράκος, Αντώνιος Β.
2021Η συμβολή της Μεσογειακής χλωρίδας στην προστασία των μικρών μηρυκαστικών έναντι των γαστρεντερικών παρασίτωνΣαράτση, Αικατερίνη Α.
2021Seismic hazard assessment and development of earthquake catastrophe model based on geological data and tectonic geomorphologyΔεληγιαννάκης, Γεώργιος Δ.
2021Επίδραση των λιπαρών οξέων της τροφής στο κεντρικό νευρικό σύστημα, στην ανάπτυξη και στη σύσταση του σώματος του Ευρωπαϊκού λαβρακιού Dicentrarchus labrax L.Τσοπελάκος, Αριστείδης Γ.
2021Study of succinic acid production via fermentation using the organic fraction of municipal solid waste and process development using a novel electrochemical bioreactorΣτυλιανού, Ελένη Α.
2021Βιωματική-συμμετοχική μάθηση: η εμπειρία των ομάδων συζήτησης κτηνοτρόφων στην Περιφερειακή Ενότητα ΚαρδίτσαςΖαρόκωστα, Ελένη Κ.
2021Μελέτη συσχέτισης διατροφικής συμπεριφοράς με το κοινωνικό κεφάλαιο και παράγοντες αυτοεκτιμούμενης υγείας σε ενήλικες άνω των 65 ετώνΑποστολάκη, Ιωάννα Μ.
2021Προηγμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησηςΠρωτόπαππας, Λουκάς Σ.
2021Μοριακή ανάλυση μηχανισμών ανθεκτικότητας εντόμων υγειονομικής σημασίας και εχθρών καλλιεργειών στα εντομοκτόναΚαμπουράκη, Αναστασία Α.
2021Study of confectionery industry waste valorization for microbial oil production via fermentation using oleaginous yeastsΤσάκωνα, Σοφία Χ.