Αποτελέσματα για 101-110 από 836
Ημερομηνία | Τίτλος | Συγγραφέας | Κείμενο Διατριβής |
2021 | Μελέτη των φυσικοχημικών χαρακτηριστικών λεπτόκοκκων αλεσμάτων δημητριακών: εφαρμογή στην Τεχνολογία Τροφίμων με έμφαση σε προϊόντα διατροφής | Δράκος, Αντώνιος Β. | |
2021 | Η συμβολή της Μεσογειακής χλωρίδας στην προστασία των μικρών μηρυκαστικών έναντι των γαστρεντερικών παρασίτων | Σαράτση, Αικατερίνη Α. | |
2021 | Seismic hazard assessment and development of earthquake catastrophe model based on geological data and tectonic geomorphology | Δεληγιαννάκης, Γεώργιος Δ. | |
2021 | Επίδραση των λιπαρών οξέων της τροφής στο κεντρικό νευρικό σύστημα, στην ανάπτυξη και στη σύσταση του σώματος του Ευρωπαϊκού λαβρακιού Dicentrarchus labrax L. | Τσοπελάκος, Αριστείδης Γ. | |
2021 | Study of succinic acid production via fermentation using the organic fraction of municipal solid waste and process development using a novel electrochemical bioreactor | Στυλιανού, Ελένη Α. | |
2021 | Βιωματική-συμμετοχική μάθηση: η εμπειρία των ομάδων συζήτησης κτηνοτρόφων στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας | Ζαρόκωστα, Ελένη Κ. | |
2021 | Μελέτη συσχέτισης διατροφικής συμπεριφοράς με το κοινωνικό κεφάλαιο και παράγοντες αυτοεκτιμούμενης υγείας σε ενήλικες άνω των 65 ετών | Αποστολάκη, Ιωάννα Μ. | |
2021 | Προηγμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης | Πρωτόπαππας, Λουκάς Σ. | |
2021 | Μοριακή ανάλυση μηχανισμών ανθεκτικότητας εντόμων υγειονομικής σημασίας και εχθρών καλλιεργειών στα εντομοκτόνα | Καμπουράκη, Αναστασία Α. | |
2021 | Study of confectionery industry waste valorization for microbial oil production via fermentation using oleaginous yeasts | Τσάκωνα, Σοφία Χ. | |