Αποτελέσματα για 801-810 από 824
Ημερομηνία | Τίτλος | Συγγραφέας | Κείμενο Διατριβής |
2018 | Bioprocess development and transcriptomic analysis for succinic acid production via fermentation using waste streams for the pulp and paper industry | Πατεράκη, Χρυσάνθη Γ. | ![](images/text_button.gif) |
2020 | Επίδραση της αζωτούχου λίπανσης και της αλατότητας στην ανάπτυξη, τη διατροφική αξία και τον πρωτογενή μεταβολισμό δύο διαφορετικών οικοτύπων σταμναγκαθιού (Cichorium spinosum L.) καλλιεργούμενου υδροπονικά | Χατζηγιάννη, Μαρτίνα Ι. | ![](images/text_button.gif) |
2022 | Υδρογεωλογική έρευνα με χρήση σύγχρονων διαχειριστικών εργαλείων στο πλαίσιο της ποιοτικής και ποσοτικής παρακολούθησης του υπόγειου υδατικού συστήματος της υπό-λεκάνης Τυρνάβου (Θεσσαλία) | Βρουχάκης, Ιωάννης Α. | ![](images/text_button.gif) |
2013 | Καλλιέργεια του κυανοβακτηρίου Arthrospira (Spirulina) platensis υπο συνθήκες τροφοπενίας φωσφόρου για την ενδοκυτταρική συσσώρευση υδατανθράκων με σκοπό την παραγωγή βιοκαυσίμων (βιοαερίου και βιοαιθανόλης) | Μάρκου, Γεώργιος Δ. | ![](images/text_button.gif) |
2023 | Interactions between the zoophytophagous predator Nesidiocoris tenuis (Reuter) (Hemiptera: Miridae) and the tomato plant and their importance in the control of Tuta absoluta (Meyrick) (Lepidoptera: Gelechiidae) and other serious pests of tomato | Σαρμάχ, Νόμι Ν. | ![](images/text_button.gif) |
2018 | Διερεύνηση των διατροφικών προτύπων σε ένα εθνικά αντιπροσωπευτικό δείγμα ενηλίκων στην Ελλάδα και η σχέση τους με παράγοντες τρόπου ζωής και τα καρδιαγγειακά νοσήματα: στοιχεία από την πανελλαδική μελέτη διατροφής και υγείας | Καραγεώργου, Δήμητρα Α. | ![](images/text_button.gif) |
2018 | Ανάπτυξη μεθοδολογίας για την αξιολόγηση συστημάτων διαχείρισης σε επιχειρήσεις φρέσκων κομμένων σαλατών | Τζαμαλής, Περικλής Γ. | ![](images/text_button.gif) |
2021 | Ψυχοφυσιολογική – ψυχοφυσική θεώρηση των σχεδιαστικών αρχών των θεραπευτικών κήπων | Καμπέρη, Εμμανουέλα Γ. | |
2020 | Πολλαπλασιασμός και φυτωριακή καλλιέργεια αυτοφυών ειδών της μεσογειακής χλωρίδας, για την αξιοποίηση ως καλλωπιστικών, ιδιαίτερα σε αρχαιολογικούς χώρους, καθώς και στη δημιουργία νέων πρόσθετων τροφίμων, καλλυντικών και υγειοπροστατευτικών συμπληρωμάτων | Βλάχου, Γεωργία Π. | ![](images/text_button.gif) |
2023 | Αναβάθμιση των αλυσίδων αξίας ποιοτικών αγροτοδιατροφικών προϊόντων | Σπηλιώτη, Μαρία Δ. | ![](images/text_button.gif) |