Μελέτη του τσίπουρου και επίδραση ποικιλιών της vitis vinifera L. στα αρωματικά χαρακτηριστικά του

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/22016
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/22016
ND
22016
Εναλλακτικός τίτλος
Study of tsipouro and effect of grape varieties (vitis vinifera L.) on its aromatic profil
Συγγραφέας
Χριστοπούλου-Γερογιαννάκη, Μαρία του Κωνσταντίνος
Ημερομηνία
2003
Ίδρυμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Χημείας και Ανάλυσης Τροφίμων
Εξεταστική επιτροπή
Κυριακίδης Νικόλαος
Ανυφαντάκης Εμμανουήλ
Αθανασόπουλος Παναγιώτης
Κωμαΐτης Μιχαήλ
Πολυσίου Μόσχος
Ανδρικόπουλος Νικόλαος
Τσακαλίδου Ευθυμία
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και ΚτηνιατρικήΓεωπονική Βιοτεχνολογία
Λέξεις-κλειδιά
Τσίπουρο; Στέμφυλα; Άμπελος, Ποικιλίες; Απόσταξη; Άρωμα; Πτητικά
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
322 σ., εικ., ευρ.
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)