Μελέτη των παραγόντων που επιδρούν στο σχηματισμό των βιο - υμενίων από μικροοργανισμούς των τροφίμων
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/16162
ND
16162
Εναλλακτικός τίτλος
Study of parameters which influene biofilm formation by foodborne microorganisms
Συγγραφέας
Γκιαούρης, Ευστάθιος
Ημερομηνία
2008
Ίδρυμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων
Εξεταστική επιτροπή
Νυχάς Γεώργιος-Ιωάννης
Τσακαλίδου Ευθυμία
Δροσίνης Ελευθέριος
Μπιλιαδέρης Κωνσταντίνος
Χαρουτουνιάν Σέρκος
Χατζόπουλος Πολυδεύκης
Σκανδάμης Παναγιώτης
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Γεωργική Βιοτεχνολογία
Λέξεις-κλειδιά
Επιφανειακές φυσικοχημικές ιδιότητες; Οξέα, Τειχοϊκά; Μετρήσεις αγωγιμότητας; Ανοξείδωτος χάλυβας
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
301 σ., εικ.