ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑΝΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Περίληψη
ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΞΗΡΑΝΣΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ. ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΘΕΡΜΟΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΑΦΙΔΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΥΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΞΗΡΑΝΤΗΡΑΣ ΣΤΑΦΙΔΑΣ.
Περίληψη σε άλλη γλώσσα
A MATHEMATICAL MODEL FOR THE DRYING OF FOOD MATERIALS WAS DEVELOPED, WHICH TAKES SHRINKAGE INTO ACCOUNT AS A FUNDAMENTAL PART OF THE DRYING OPERATION. THE THERMOPHYSICAL PROPERTIES OF RAISINS AND THE HEAT AND MASS TRANSFER COEFFICIENTS, REQUIRED FOR THE SOLUTION, WERE MEASURED EXPERIMENTALLY FOR SULTANA GRAPES, USING DRYING EXPERIMENTS. FINALLY, BASED ON THIS MODEL, AN INDUSTRIAL DRYER FOR SULTANA GRAPES WAS DESIGNED AND OPTIMIZED.
Κατεβάστε τη διατριβή σε μορφή PDF (8.21 MB)
(Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μετά από δωρεάν εγγραφή)
|
Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.
|
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στους συνδεδεμένους στο σύστημα χρήστες οι οποίοι έχουν αλληλεπιδράσει με τη διδακτορική διατριβή. Ως επί το πλείστον, αφορά τις μεταφορτώσεις.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.