Εφαρμογή της τεχνικής spray drying στην ξήρανση υγρών τροφίμων - πολτού τομάτας

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/20345
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/20345
ND
20345
Εναλλακτικός τίτλος
Application of the spray drying process in drying of liquid foods - tomato pulp
Συγγραφέας
Γούλα, Αθανασία (Πατρώνυμο: Μιχαήλ)
Ημερομηνία
2004
Ίδρυμα
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Πολυτεχνική. Τμήμα Χημικών Μηχανικών. Εργαστήριο Τεχνολογίας Βιομηχανιών Τροφίμων και Αγροτικών Βιομηχανιών
Εξεταστική επιτροπή
Σακελλαρόπουλος Γεώργιος
Λιακοπούλου-Κυριακίδου Μαρία
Σταματούδης Μιχαήλ
Μπιλιαδέρης Κωνσταντίνος
Δοξαστάκης Γεώργιος
Στοφόρος Νικόλαος
Αδαμόπουλος Κωνσταντίνος
Επιστημονικό πεδίο
Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία
Επιστήμη Χημικού Μηχανικού
Λέξεις-κλειδιά
Ξήρανση με ψεκασμό; Πολτός τομάτας; Σκόνη τομάτας; Αφύγρανση αέρα; Λυκοπένιο; Υπολογιστική ρευστομηχανική; Προσομοίωση ξήρανσης ψεκασμού; Φασματοφωτομετρία εγγύς υπερύθρου (N.I.R.)
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
422 σ., εικ.
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στους συνδεδεμένους στο σύστημα χρήστες οι οποίοι έχουν αλληλεπιδράσει με τη διδακτορική διατριβή. Ως επί το πλείστον, αφορά τις μεταφορτώσεις.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)