Συμπεριφορά των καταναλωτών σε μεθόδους προώθησης τροφίμων
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/27169
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/27169
ND
27169
Εναλλακτικός τίτλος
Consumers' behaviour towards food promoting methods
Συγγραφέας
Τσεκουρόπουλος, Γεώργιος Ευάγγελος
Ημερομηνία
2009
Ίδρυμα
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Γεωπονική. Τομέας Αγροτικής Οικονομίας
Εξεταστική επιτροπή
Τζίμητρα-Καλογιάννη Ειρήνη
Μάττας Κωνσταντίνος
Σέμος Αναστάσιος
Μάνος Βασίλειος
Τσακιρίδου Ευθυμία
Ανδρεοπούλου Ζαχαρούλα
Γαλανόπουλος Κωνσταντίνος
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Άλλες Γεωργικές Επιστήμες
Λέξεις-κλειδιά
Συμπεριφορά καταναλωτή; Διαδίκτυο; Προώθηση πωλήσεων; Ηλεκτρονικό εμπόριο; Ηλεκτρονική επιχείρηση; Ηλεκτρονικές αγορές; Μέρκετινγκ τροφίμων
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
199 σ., πιν., σχημ., γραφ., ευρ.