Συμβολή στη μελέτη της τεχνολογικής αξίας του κολλαγόνου και της δυνατότητας χρήσης του κατά την παρασκευή βραστών αλλαντικών

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/22880
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/22880
ND
22880
Εναλλακτικός τίτλος
Contribution to the study of pork's skin collagen technological value and its use in cooked sausages production
Συγγραφέας
Γαϊτάνος, Γεώργιος (Πατρώνυμο: Κλείτος)
Ημερομηνία
2001
Ίδρυμα
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών. Τμήμα Κτηνιατρικής. Τομέας Υγιεινής και Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωϊκής Προελεύσεως. Εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωϊκής Προελεύσεως
Εξεταστική επιτροπή
Γεωργάκης Σπυρίδων
Αμβροσιάδης Ιωάννης
Ψωμάς Ιωάννης
Κανακούδης Γεράσιμος
Λέκκας Στέφανος
Παπαδόπουλος Γεώργιος
Μπλούκας Ιωάννης
Σούλτος Νικόλαος
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και ΚτηνιατρικήΚτηνιατρική
Λέξεις-κλειδιά
Κολλαγόνο χοιρείου δέρματος; Αλλαντικά θερμικής επεξεργασίας; Κολλαγόνο; Κρέας; Βραστά αλλαντικά; Κρέας πλούσιο σε συνδετικό ιστό; Χρήση κολλαγόνου
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
128 σ., εικ.
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στους συνδεδεμένους στο σύστημα χρήστες οι οποίοι έχουν αλληλεπιδράσει με τη διδακτορική διατριβή. Ως επί το πλείστον, αφορά τις μεταφορτώσεις.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)