Μελέτη της παραδοσιακής πυτιάς και των ενζύμων χυμοσίνη και πεψίνη από ήνυστρα κατσικιών

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/22014
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/22014
ND
22014
Εναλλακτικός τίτλος
Study of traditional rennet and of chymosin and persin from kid abomasum
Συγγραφέας
Μοσχοπούλου, Αικατερίνη (Πατρώνυμο: Ευάγγελος)
Ημερομηνία
2003
Ίδρυμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
Εξεταστική επιτροπή
Κανδαράκης Ιωάννης
Ανυφαντάκης Εμμανουήλ
Αληχανίδης Ευστάθιος
Καλαντζόπουλος Γεώργιος
Τσακαλίδου Ευθυμία
Καμιναρίδης Στυλιανός
Γαλιώτου Μαρία
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και ΚτηνιατρικήΕπιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Λέξεις-κλειδιά
Πυτιά, Παραδοσιακή; Χυμοσίνη; Πεψίνη; Καζεΐνη, Υδρόλυση
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
223 σ., εικ.
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στους συνδεδεμένους στο σύστημα χρήστες οι οποίοι έχουν αλληλεπιδράσει με τη διδακτορική διατριβή. Ως επί το πλείστον, αφορά τις μεταφορτώσεις.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)