ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΩΠΩΝ ΜΑΛΑΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝΟΞΥΓΑΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ
Περίληψη
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΝΕΟΣ ΤΥΠΟΣ ΝΩΠΟΥ ΤΥΡΙΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΠΗΞΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΠΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΞΥΓΑΛΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΓΑΙ 20-24 ΩΡΕΣ. Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΡΑΛΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ-ΑΡΩΜΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ΕΙΝΑΙ, Η ΑΚΕΤΑΛΔΕΥΔΗ, ΤΟ ΟΛΕΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ Η ΟΞΥΤΗΤΑ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ 40% ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΝΩΠΟ ΤΥΡΙ,ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ. (ΠΕΡΙΚΟΠΗ)
Περίληψη σε άλλη γλώσσα
A NEW TYPE OF FRESH CHEESE FROM EWE'S MILK WAS MADE. CHEESE WAS MANUFACTURED BYCURDLING THE MILK IN 20-24H WITH SMALL QUANTITIES OF BOTH, RENNET AND STARTER CULTURE. ANALYSIS OF VARIANCE ON THE ORGANOLEPTIC SCORING OF THE CHEESE REVEALED THAT CHEESE MADE FROM EWE'S MILK HAD A BETTER FLAVOUR THAN CHEESE FROM COW'S MILK WHICH KEPT CONSTANT FOR A LONGER PERIOD. SUBSTANCES THAT CONTRIBUTED TO THE CHARACTERISTIC FLAVOUR OF THIS CHEESE WERE: ACETALDEHYDE, OLEIC ACID AND ACIDITY. IN ADDITION CHEESE FROM EWE'S MILK HAD AN OVERALL HIGHER BY 40% COMPARED WITH CHEESE FROM COW'S MILK. (SHORTENED)
Κατεβάστε τη διατριβή σε μορφή PDF (3.84 MB)
(Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μετά από δωρεάν εγγραφή)
|
Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.
|
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στους συνδεδεμένους στο σύστημα χρήστες οι οποίοι έχουν αλληλεπιδράσει με τη διδακτορική διατριβή. Ως επί το πλείστον, αφορά τις μεταφορτώσεις.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.