Μεταβολές των αντιοξειδωτικών ουσιών του ελαιόλαδου κατά την διατήρησή του

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/12960
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/12960
ND
12960
Εναλλακτικός τίτλος
Changes in virgin olive oil antioxidants during storage
Συγγραφέας
Οκόγκερι, Ότου
Ημερομηνία
2002
Ίδρυμα
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας. Τομέας Βιομηχανικής Χημείας και Χημείας Τροφίμων. Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων
Εξεταστική επιτροπή
Κοντομηνάς Μιχάλης
Κωμαΐτης Μιχάλης
Τασιούλα-Μάργαρη Μαρία
Κουτίνας Αθανάσιος
Δεμερτζής Παναγιώτης
Ανδρικόπουλος Νίκος
Κανελλάκη Μαρία
Επιστημονικό πεδίο
Φυσικές ΕπιστήμεςΧημεία
Λέξεις-κλειδιά
Παρθένο ελαιόλαδο; Οξείδωση; Ποικιλία Λιανολιάς; Αντιοξειδωτικές ουσίες
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
-1
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)