Αποτελέσματα για 111-120 από 831
Ημερομηνία | Τίτλος | Συγγραφέας | Κείμενο Διατριβής |
2020 | In vitro probiotic attributes of lactic acid bacteria and their spoilage potential in meat products | Παυλή, Φωτεινή Γ. | |
2020 | Γονιδιωματική και μεταβολομική ανάλυση θαλάσσιων μικροφυκών | Πατέλου, Μαρία Σ. | |
2020 | Μελέτη των μοριακών και βιοχημικών μηχανισμών μεταβολισμού του άνθρακα στα αζωτοδεσμευτικά φυμάτια των ψυχανθών | Κωμαΐτης, Φώτιος Μ. | |
2020 | Integrated management of vector borne diseases in conditions of humanitarian crisis with emphasis on vector control: the refugee example of Greece | Φωτάκης, Εμμανουήλ-Αλέξανδρος Κ. | |
2020 | Genome-wide association analysis and gene network analysis for (re)production traits in commercial broilers | Ταρσάνη, Ειρήνη Κ. | |
2020 | Επίδραση της πυκνότητας σποράς και της λίπανσης στα αγρονομικά χαρακτηριστικά και στην ποιότητα βιολογικής καλλιέργειας μελάνθιου (Nigella sativa L.) | Ρούσσης, Ιωάννης Ε. | |
2020 | Elemental metabolomics: development of elemental fingerprinting for food authentication | Δρίβελος, Σπύρος Α. | |
2020 | Rapid methods for assessing of microbiological quality and detection of adulteration in animal origin food commodities using spectroscopy-based sensors coupled with machine learning methodologies | Φέγγου, Λεμονιά-Χριστίνα Σ. | |
2020 | Effect of the antimicrobial immersion (marination) on the quality and safety of chicken meat | Λύτου, Αναστασία Ε. | |
2020 | Ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων αγροτικών ψηφιακών αγορών | Λιαπάκης, Αναστάσιος Μ. | |