Σύνθετη Αναζήτηση






     
Αποτελέσματα/σελίδα  |  Ταξινόμηση ανά Σε σειρά
Αποτελέσματα για 111-120 από 831

ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2020In vitro probiotic attributes of lactic acid bacteria and their spoilage potential in meat productsΠαυλή, Φωτεινή Γ.
2020Γονιδιωματική και μεταβολομική ανάλυση θαλάσσιων μικροφυκώνΠατέλου, Μαρία Σ.
2020Μελέτη των μοριακών και βιοχημικών μηχανισμών μεταβολισμού του άνθρακα στα αζωτοδεσμευτικά φυμάτια των ψυχανθώνΚωμαΐτης, Φώτιος Μ.
2020Integrated management of vector borne diseases in conditions of humanitarian crisis with emphasis on vector control: the refugee example of GreeceΦωτάκης, Εμμανουήλ-Αλέξανδρος Κ.
2020Genome-wide association analysis and gene network analysis for (re)production traits in commercial broilersΤαρσάνη, Ειρήνη Κ.
2020Επίδραση της πυκνότητας σποράς και της λίπανσης στα αγρονομικά χαρακτηριστικά και στην ποιότητα βιολογικής καλλιέργειας μελάνθιου (Nigella sativa L.)Ρούσσης, Ιωάννης Ε.
2020Elemental metabolomics: development of elemental fingerprinting for food authenticationΔρίβελος, Σπύρος Α.
2020Rapid methods for assessing of microbiological quality and detection of adulteration in animal origin food commodities using spectroscopy-based sensors coupled with machine learning methodologiesΦέγγου, Λεμονιά-Χριστίνα Σ.
2020Effect of the antimicrobial immersion (marination) on the quality and safety of chicken meatΛύτου, Αναστασία Ε.
2020Ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων αγροτικών ψηφιακών αγορώνΛιαπάκης, Αναστάσιος Μ.