Αποτελέσματα για 111-120 από 824
Ημερομηνία | Τίτλος | Συγγραφέας | Κείμενο Διατριβής |
2020 | Rapid methods for assessing of microbiological quality and detection of adulteration in animal origin food commodities using spectroscopy-based sensors coupled with machine learning methodologies | Φέγγου, Λεμονιά-Χριστίνα Σ. | ![](images/text_button.gif) |
2020 | Effect of the antimicrobial immersion (marination) on the quality and safety of chicken meat | Λύτου, Αναστασία Ε. | ![](images/text_button.gif) |
2020 | Ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων αγροτικών ψηφιακών αγορών | Λιαπάκης, Αναστάσιος Μ. | ![](images/text_button.gif) |
2020 | Μελέτη και αξιοποίηση της ελληνικής φυσικής και αγροτικής βιοποικιλότητας για την ανάπτυξη νέων βιοκτόνων | Καψάσκη - Κανελλή, Βασιλική - Ναυσικά Ι. | ![](images/text_button.gif) |
2020 | Whole genome sequencing and characterization of the lactic acid bacteria Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis: physiological, evolutionary and technological implications | Αλεξανδράκη, Σταυρούλα Π. | ![](images/text_button.gif) |
2020 | Μελέτη και ανάπτυξη ηλεκτρονικών συστημάτων ιχνηλασιμότητας για την εγγύηση της αυθεντικότητας ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων | Παππά, Ιωάννα Χ. | ![](images/text_button.gif) |
2020 | Αξιολόγηση της ποιότητα, ασφάλειας και αυθεντικότητας του κρέατος με ταχείες μεταβολομικές μεθόδους | Παυλίδης, Δημήτριος Ε. | ![](images/text_button.gif) |
2020 | Διερεύνηση της ανάπτυξης, καθώς και ανατομικο-φυσιολογικών παραμέτρων ξηροφυτικών αρωματικών - φαρμακευτικών ειδών της μεσογειακής χλωρίδας, υπό την επίδραση υδατικής καταπόνησης και διαφορετικών ειδών υποστρώματος, σε αστικό φυτοδώμα | Τασούλα, Λαμπρινή Σ. | ![](images/text_button.gif) |
2020 | Ανάλυση υποπροϊόντων ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας και διερεύνηση της βιοδραστικότητάς τους | Κανδυλιάρη, Αικατερίνη Π. | ![](images/text_button.gif) |
2020 | Πολλαπλασιασμός και φυτωριακή καλλιέργεια αυτοφυών ειδών της μεσογειακής χλωρίδας, για την αξιοποίηση ως καλλωπιστικών, ιδιαίτερα σε αρχαιολογικούς χώρους, καθώς και στη δημιουργία νέων πρόσθετων τροφίμων, καλλυντικών και υγειοπροστατευτικών συμπληρωμάτων | Βλάχου, Γεωργία Π. | ![](images/text_button.gif) |