Σύνθετη Αναζήτηση






     
Αποτελέσματα/σελίδα  |  Ταξινόμηση ανά Σε σειρά
Αποτελέσματα για 111-120 από 824

ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2020Rapid methods for assessing of microbiological quality and detection of adulteration in animal origin food commodities using spectroscopy-based sensors coupled with machine learning methodologiesΦέγγου, Λεμονιά-Χριστίνα Σ.
2020Effect of the antimicrobial immersion (marination) on the quality and safety of chicken meatΛύτου, Αναστασία Ε.
2020Ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων αγροτικών ψηφιακών αγορώνΛιαπάκης, Αναστάσιος Μ.
2020Μελέτη και αξιοποίηση της ελληνικής φυσικής και αγροτικής βιοποικιλότητας για την ανάπτυξη νέων βιοκτόνωνΚαψάσκη - Κανελλή, Βασιλική - Ναυσικά Ι.
2020Whole genome sequencing and characterization of the lactic acid bacteria Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis: physiological, evolutionary and technological implicationsΑλεξανδράκη, Σταυρούλα Π.
2020Μελέτη και ανάπτυξη ηλεκτρονικών συστημάτων ιχνηλασιμότητας για την εγγύηση της αυθεντικότητας ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντωνΠαππά, Ιωάννα Χ.
2020Αξιολόγηση της ποιότητα, ασφάλειας και αυθεντικότητας του κρέατος με ταχείες μεταβολομικές μεθόδουςΠαυλίδης, Δημήτριος Ε.
2020Διερεύνηση της ανάπτυξης, καθώς και ανατομικο-φυσιολογικών παραμέτρων ξηροφυτικών αρωματικών - φαρμακευτικών ειδών της μεσογειακής χλωρίδας, υπό την επίδραση υδατικής καταπόνησης και διαφορετικών ειδών υποστρώματος, σε αστικό φυτοδώμαΤασούλα, Λαμπρινή Σ.
2020Ανάλυση υποπροϊόντων ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας και διερεύνηση της βιοδραστικότητάς τουςΚανδυλιάρη, Αικατερίνη Π.
2020Πολλαπλασιασμός και φυτωριακή καλλιέργεια αυτοφυών ειδών της μεσογειακής χλωρίδας, για την αξιοποίηση ως καλλωπιστικών, ιδιαίτερα σε αρχαιολογικούς χώρους, καθώς και στη δημιουργία νέων πρόσθετων τροφίμων, καλλυντικών και υγειοπροστατευτικών συμπληρωμάτωνΒλάχου, Γεωργία Π.