Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Ίδρυμα" : Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Πηγαίνετε στο:
0-9  |   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z   |   Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
ή εισάγετε λίγα αρχικά γράμματα: 
 
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2014Δαπάνες για έρευνα και ανάπτυξη, καινοτομία και παραγωγικότητα - μεγέθυνση της οικονομίας: η περίπτωση της ΕλλάδαςΒουτσινάς, Ιωάννης Γ.
2013Δημοσιονομική προσαρμογή και καταναλωτική συμπεριφορά στην ΕλλάδαΚωστάκης, Ιωάννης Ε.
2014Δια - εθνικές γεωγραφίες της μετανάστευσης: διαπραγματεύσεις συνόρων και ορίωνΛαφαζάνη, Όλγα-Ζωή Π.
2020Διαιτητικές συνήθειες και τρόπος ζωής ηλικιωμένων ατόμων (≥65 ετών)Μαμαλάκη, Ειρήνη Ι.
2002Διαιτητική συμπεριφορά και σύσταση σώματος σε νεαρές χορεύτριες: σχεδιασμός, υλοποίηση και αξιολόγηση ενός προγράμματος διατροφικής παρέμβασης: [υπό] Μαρίας ΓιαννακούλιαΓιαννακούλια, Μαρία Σ.
2020Διακυβέρνηση κινδύνων: περίπτωση μελέτης: υγιεινή και ασφάλεια και έρευνα-διάσωση σε πλατφόρμες άντλησης υδρογονανθράκων στην ελληνική περιοχή έρευνας-διάσωσηςΛιαρόπουλος, Αθανάσιος Θ.
2019Διατροφικές συνήθειες, ευπάθεια και έκπτωση νοητικών λειτουργιών σε ηλικιωμένουςΝτανάση, Εύα-Ευλαμπία Α.
2014Διατροφικές συνήθειες και φυσική δραστηριότητα των εφήβων: εφαρμογή παρέμβασης στον χώρο του σχολείου και ο ρόλος των ψυχοκοινωνικών παραγόντωνΚουκ, Τίνα-Λουΐζα Ν.
2015Διατροφική αξία και ποιότητα εκτρεφομένων ιχθύων με έμφαση στα νέα είδη μεσογειακών υδατοκαλλιεργειώνΓιογιός, Ιωάννης Β.
2023Διατροφική αξιολόγηση και βιολειτουργικές ιδιότητες εδώδιμων μανιταριών που αναπτύχθηκαν σε υποστρώματα εμπλουτισμένα με γεωργικά υποπροϊόνταΤαγκούλη, Δήμητρα Μ.
2006Διατροφική κατάσταση σε δείγμα νεαρού πληθυσμού στην Ελλάδα: Μελέτη παραμέτρων που επηρεάζουν τα επίπεδα ομοκυστεϊνηςΠαπουτσάκη, Κωνσταντίνα Κ.
2023Διατροφική παρέμβαση με καινοτόμο προϊόν εδώδιμων μανιταριών σε εθελοντές με μεταβολικό σύνδρομοΚλεφτάκη, Σταματία-Αγγελική Π.
2012Διατροφική παρέμβαση με σκόνη μαστίχας Χίου σε ζωικό μοντέλο ΙΦΝΕ (ιδιοπαθής φλεγμονώδης νόσος του εντέρου)Γκιοξάρη, Αριστέα 
2020Διαχείριση δικτύου υδάτινων τόπων και περιφερειακή ανάπτυξη: μελέτη περίπτωσης: η ΠελοπόννησοςKrasopoulou, Maria
2016Διαχείριση πολιτισμικής κληρονομιάς: η περίπτωση των μεταβυζαντινών και νεότερων κοσμικών μνημείων στην ΑρκαδίαΛάππα, Αλεξάνδρα Ν.
2011Διαχρονική εξέλιξη δεικτών ανάπτυξης, επιπολασμού της παχυσαρκίας, δεικτών αθλητικών ικανοτήτων και διατροφικών συνηθειών σε μαθητές Α'θμιας εκπαίδευσης σε πανελλαδικό δείγμα: αξιοποίηση των συμπερασμάτων στο μάθημα της φυσικής αγωγήςΤάμπαλης, Κωνσταντίνος Δ.
2015Διαχρονική επίδραση καθοριστικών παραγόντων της εγκυμοσύνης (βάρος, διατροφή, άσκηση, παρουσία ασθενειών μητέρας) στον κίνδυνο για ανάπτυξη παιδικής παχυσαρκίαςΜουρτάκος, Σταμάτιος Π.
2016Διεργασίες μεταφοράς μάζας μικροσυστατικών της διατροφής σε βιοπολυμερήΗγουμενίδης, Παναγιώτης Ε.
2019Διερεύνηση ευαισθησίας και ειδικότητας σύνθετων κλιμάκων αποτελούμενων από διακριτές ή συνεχείς τυχαίες μεταβλητές με εφαρμογές σε μοντέλα προσομοιώσεωνΜπερσίμης, Φραγκίσκος Γ.
2022Διερεύνηση της βιωσιμότητας του αγροτικού παραγωγικού συστήματος της Κύπρου: μελέτη περίπτωσης η ευρύτερη αγροτική περιοχή Λάρνακας και ΑμμοχώστουΣτυλιανού, Ανδρέας Σ.