Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Επιστημονικό πεδίο" : Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Πηγαίνετε στο:
0-9  |   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z   |   Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
ή εισάγετε λίγα αρχικά γράμματα: 
 
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2011Νέα στελέχη οξυγαλακτικών βακτηρίων από παραδοσιακά ελληνικά τυριά: μελέτη του τεχνολογικού δυναμικού, των φυσιολογικών ιδιοτήτων και του πλασμιδιακού περιεχομένουΑστέρη, Ιωάννα-Αρετή Β.
2018Οι επιδράσεις της εποχικής διακύμανσης σε συνδυασμό με τις διαταραχές υγείας στις αναπαραγωγικές παραμέτρους των εκτρεφόμενων χοίρωνΣκούπα, Ελένη-Παταπία Ι.
2010Οικονομική και περιβαλλοντική προσέγγιση του κλάδου της βιολογικής αιγοπροβατοτροφίας στην ΕλλάδαΜηλιάδου, Δέσποινα Κ.
2015Παραγωγή αλλαντικών ωρίμασης με προβιοτικά, πρεβιοτικά και ελαιόλαδοΜάγρα, Ταξιαρχούλα Ι.
2014Παραλλακτικότητα του γονιδίου DRB1 σε ελληνικές φυλές προβάτων και συσχετισμός των αλληλομορφών του με παρασιτολογικές και παραγωγικές παραμέτρουςΣπετσαρίας, Σταύρος Χ.
2011Παρασιτικές μολύνσεις με Fasciola hepatica σε βιολογικές και συμβατικές εκτροφές μηρυκαστικώνΚαντζούρα, Βάϊα Γ.
2014Παρασκευή και πιστοποίηση ζωοτροφής για πειραματική μελέτη των επιδράσεων των μετάλλων στις λιπιδαιμίεςΛέκκας, Παναγιώτης Σ.
2017Πεπτικότητα ενέργειας διαθεσιμότητα θρεπτικών ουσιών και αξιοποίηση αλεύρου σπόρων ελαιοκράμβης σε σιτηρέσια χοίρωνΚαργόπουλος, Αναστάσιος Β.
1995ΠΕΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΞΗΡΗΣ ΠΟΥΛΠΑΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΣΤΑ ΣΙΤΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΩΝ - ΠΑΧΥΝΟΜΕΝΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΝΖΥΜΩΝΝικολακάκης, Ιωάννης
2004Προβιοτικές και τεχνολογικές ιδιότητες οξυγαλακτικών βακτηρίων. In vitro και in vivo επίδραση στο ελικοβακτήριο του πυλωρούΜαραγκουδάκης, Πέτρος-Αχιλλέας Μ.
2006Προγραμματισμός της γενετικής βελτίωσης του προβάτου φυλής ΛέσβουΝικολάου, Μερόπη
1986ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΦΟΥΡΑΝΙΟ. ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ. Α. ΔΕΟΞΥΑΜΙΝΟΣΑΚΧΑΡΩΝ ΔΕΟΞΥΑΜΙΝΟΠΟΛΥΟΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΟΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ PT, Β. ΣΥΜΠΑΘΟΜΙΜΗΤΙΚΩΝ ΑΜΙΝΩΝΧόνδρος, Κωνσταντίνος Π.
2015Προσδιορισμός της ποιότητας και της προέλευσης του πρόβειου γάλακτος μέσω φυτικών ουσιών και βιοδεικτώνΠαπαλουκάς, Λουκάς Λ.
2006Στοιχεία δομής και έκφρασης της αφυδρογονάσης του 6-φωσφορογλυκονικού κατά την ανάπτυξη και τη γαλακτοπαραγωγή στο λιπώδη ιστό του προβάτουΤριβιζάκη, Σταματίνα Γ.
1991Συγκριτική ιστομετρική μελέτη λεμφαγγείων ωοθηκών ενηλίκων χοίρων σε σχέση με τις εποχές χειμώνα - θέρος και συγκριτική ενδοκρινική μελέ...Ξυλούρη-Φραγκιαδάκη, Ευτυχία
2023Συγκριτική και κριτική ανάλυση στοιχείων επιθεωρήσεων ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων πραγματοποιούμενων σε βιομηχανίες τροφίμων της Ελλάδας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών ΑμερικήςΚοτσανόπουλος, Κωνσταντίνος Β.
2008Συγκριτική μελέτη παραγωγής συζευγμένου λινελαϊκού οξέος (CLA) μεταξύ προβατίνων και αιγώνΤσιπλάκου, Ελένη Δ.
2014Συγκριτική μελέτη της χλωρίδας και της χημικής σύστασης της βοσκήσιμης ύλης των υπαλπικών λιβαδιών των βουνών Κερκίνη και Τζένα με διαφορετικό γεωλογικό υπόβαθροΜπόκος, Παναγιώτης Ι.
1989Συμβολή στη διερεύνηση των παραγόντων που επηρεάζουν το ύψος της παραγωγής και την αποδοτικότητα της εντατικής εκτροφής της πέστροφας Salmo...Βουτσινός, Γεώργιος
1986ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΘΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣΑποστολόπουλος, Κωνσταντίνος