Σύνθετη Αναζήτηση






     
Αποτελέσματα/σελίδα  |  Ταξινόμηση ανά Σε σειρά
Αποτελέσματα για 51-60 από 822

ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2022Oryzaephilus surinamensis (L.) (Coleoptera: Silvanidae): μελέτη βιολογικών παραμέτρων και του ανταγωνισμού του με άλλα πρωτεύοντα και δευτερεύοντα είδη εντόμων των αποθηκευμένων γεωργικών προϊόντων και τροφίμωνΝίκα, Εριφίλη Π.
2022Ενζυμική μηχανική και ανάπτυξη βιοτεχνολογικών εφαρμογών σε διαγνωστικά και θεραπευτικά ένζυμαΙωάννου, Ελισάβετ Π.
2022Understanding producers choices: integrate social psychology and economic rationality into environmental friendly optionsΔιακουλάκης, Γεώργιος Ν.
2022Διαφοροποίηση κελυφωτών φιστικιών (Pistacia vera) ποικιλίας Αιγίνης και ελαίων τους με φασματοσκοπικές και χημειομετρικές μεθόδουςΒαλάση, Λυδία Χ.
2022Physiological and molecular aspects of sublethally injured Listeria monocytogenes cellsΣιδεράκου, Δανάη-Ουρανία Λ.
2022Σχέσεις στοιχείων ανάπτυξης και παραγωγής καλλιέργειας σόγιας στην Κεντρική Ελλάδα, με την υδατική καταπόνηση που προκαλείται στα φυτά λόγω ελλειμματικής άρδευσηςΒαμβακούλας, Χρήστος Θ.
2022Implementation of rapid methods of analysis and model development in quality assessment of raw and processed poultry meatΣπυρέλλη, Ευγενία Δ.
2022Mapping Greek “quality cheeses”, compliance to labelling legislation and nutritional profile in relation to Greek population’s dietΚατσούρη, Ευαγγελία Α.
2022Factors affecting Selenium geochemistry, mobility and bioavailability in Greek soilsΖαφειρίου, Ιωάννης Κ.
2022Identification and control of Alicyclobacillus acidoterrestris in fruit juices by Ultra High Pressure processingΣουρρή, Πάτρα-Πέγκυ Ι.